scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Halfords nieuwe sponsor Minardi

Gepubliceerd op 17 februari 2003 door John ter Meer

Zojuist heeft Jos Verstappen in het Nijmeegse congrescentrum 'Triavium', ten overstaan van alle 135 filiaalhouders van Halfords Nederland, bekendgemaakt dat het gelijknamige bedrijf de nieuwe sponsor is geworden van het Minardi F1 team. Bij de presentatie was uiteraard ook de general manager van Halfords Nederland aanwezig, de heer Paul Burger. De logo's van Halfords, onder meer leverancier van auto accessoires, zullen in het nieuwe seizoen te zien zijn op de auto's, de overalls en de transporters van het Minardi team.


Jos Verstappen en Halford's general manager Paul Burger zijn blij met de sponsorovereenkomst. (Foto: Frits van Eldik)

Jos was in Nijmegen in zijn nopjes, terwijl hij handtekeningen stond uit te delen aan de enthousiaste filiaalhouders van Halfords. "Natuurlijk, het is gewoon fantastisch dat er opnieuw een Nederlandse onderneming middels sponsoring zijn vertrouwen schenkt aan ons Minardi team." Ook Huub Rothengatter was eveneens positief gestemd. "Natuurlijk zijn we blij om een bedrijf als Halfords geassocieerd te zien met Jos en Minardi. Dit is een kroon op onze samenwerking die teruggaat naar eind 1999 toen we al bezig waren met de verkoop van de Jos Verstappen merchandise. Vanaf deze plaats wil ik ook de HMG groep bedanken voor hun bemoeiienissen die zeker hebben bijgedragen tot de totstandkoming van deze deal."

De presentatie geschiedde onder leiding van Olav Mol. Een impressie van de presentatie is aanstaande vrijdagavond te zien in het tv-programma RTL-Grand Prix Magazine.