scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jos heeft gistermiddag bij de testsessie in Barcelona zijn snelste...

Gepubliceerd op 11 december 1997 door

Jos heeft gistermiddag bij de testsessie in Barcelona zijn snelste tijd nog iets scherper gesteld. Verstappen kwam op een tijd van 1m25.7s terwijl de snelste Williams coureur een tijd zette van 1m24.2s. Jos is gezien het redelijk kleine verschil dan ook niet ontevreden over het verloop van de test. Vandaag is Jos niet meer in actie gekomen voor Tyrrell. Toranosuke Takagi heeft inmiddels het stuur over genomen en zal morgen het testprogramma afronden. Jos zal waarschijnlijk volgende week opnieuw voor Tyrrell testen.
Zoals we vorige week al meldden heeft Jos inmiddels een stoeltje gepast voor de nieuwe Tyrrell. Jos verklaarde dat de auto er goed uitziet. "Het lijkt erop dat de auto meer downforce heeft dan zijn voorganger", aldus Jos die ook na een ontmoeting met de nieuwe eigenaren van het team nog steeds positief is over zijn kansen.

Alvast een tip voor de kerstvakantie: Jos zal op 28 December aanwezig zijn bij Garagebedrijf Boks in Apeldoorn. Gerrit Boks houdt dan een speciale show ter gelegenheid van het 12½ jarig bestaan van zijn bedrijf. Er worden onder de bezoekers vele prijzen verloot en de fans krijgen de gelegenheid om Jos vragen te stellen. Verder probeert Boks de Tyrrell-Ford van Jos naar Apeldoorn te halen. Meer informatie over dit evenement vindt je hier.

Jos heeft er sinds vandaag een (half)broertje bij. De tweede vrouw van Jos z'n vader, Evelien, is bevallen van een zoon die de naam Danillo mee kreeg.