scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jos is vandaag begonnen met een 4-daagse testsessie voor Tyrrell...

Gepubliceerd op 09 december 1997 door Jo Vleugels

Jos is vandaag begonnen met een 4-daagse testsessie voor Tyrrell in Barcelona. Onze landgenoot reed 80 rondjes op het Catalaanse asfalt waarbij een aantal elektronische onderdelen voor de nieuwe auto getest werden. Tyrrell, waarvan wordt gefluisterd dat ze serieus onderhandelen met Bridgestone, was het enige team dat vandaag in Spanje testte. De meeste teams reden er vorige week al en zijn teruggekeerd naar de fabriek om het testwerk te evalueren.
Verstappen testte met de Tyrrell 025X, de auto van dit jaar die is aangepast voor de regelementen van '98. Jos was goed te spreken over de auto. "Het ging lekker vandaag, we hebben flink wat kilometers kunnen maken en daardoor veel data verzameld. Ik had er vandaag ook veel zin in na die twee maanden pauze", aldus Jos die ook morgen nog in actie zal komen. Donderdag en Vrijdag is het de beurt aan Toranosuke Takagi, helaas nog steeds de enige gecontracteerde Tyrrell-rijder voor 1998.

Op 29 november werd de tweede dag van het Jos Verstappen Internet Kartevent gehouden. Een verslag hiervan is te lezen op de Kartevent pagina.