scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jos: "twee nuttige dagen"

Gepubliceerd op 29 januari 2003 door John ter Meer

Zojuist (21.30 uur) hadden we Jos vanuit Valencia nog even aan de lijn. Hij is vanaf 12.00 uur vanmiddag op het circuit geweest om voornamelijk zijn teamgenoot Justin Wilson aan het werk te zien. "Vandaag heb ik niet veel gedaan, een beetje rondgelopen, wat gekeken. Nee, ik heb geen andere coureurs gesproken. Die zijn toch allemaal met hun werk bezig. Na de test zijn ze aan de auto gaan werken om alles op mij af te stellen, zoals de pedalen en het stoeltje."

De tijden die Wilson op de klokken zette zijn volgens Jos verre van representatief. "We kunnen in elk geval rijden, maar met die tijden kunnen we niet zoveel. Wat wil je ook; we rijden met die Avon banden, die helemaal niet zijn bedoeld voor een Formule 1 auto. En dan rijden we ook nog met een twee jaar oud chassis."

Jos is niettemin blij morgen om 09.00 uur in de auto te kunnen stappen. "Het is vooral bedoeld om weer lekker dat gevoel met een F1 auto op te pakken. Ook voor Justin was het een nuttige dag. Wat dat betreft zijn deze testdagen bijzonder belangrijk."

De testsessie van morgen loopt van 's ochtends 9 tot 12 uur en 's middags van 2 tot 5. Wordt vervolgd.