scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Nieuwe commerciële directeur voor Minardi

Gepubliceerd op 29 januari 2003 door Eric Berendsen

Vandaag heeft Minardi haar nieuwe commerciële directeur bekend gemaakt. De opvolger van Rupert Manwaring is Paul Jordan.

De 42 jarige Brit is niet nieuw in het racewereldje. In 1984 begon hij bij het ATS/BMW team, en sindsdien heeft hij belangrijke commerciële functies bekleed bij achtereenvolgens Jordan, BAR en Benetton. Daarnaast was hij in 1992 en 1993 directeur bij het European Technique Formule 3000 team. Jordan gaat vanaf vandaag vanuit Italië bij de commerciële afdeling van Minardi aan de slag.

"Ik ben erg blij dat ik juist nu bij Minardi aan de slag kan. Paul Stoddart heeft ontegenzeglijk het sterkste 'package' uit de geschiedenis van Minardi verzameld, en er we geloven erin dat we dit jaar de doorbraak naar het middenveld van de grid kunnen realiseren. Daarvoor hebben we uiteraard commerciële partners nodig, en het is mijn taak ervoor te zorgen dat we nieuwe partners krijgen en de bestaande tevreden houden", aldus Paul Jordan. Paul Stoddart voegt daar aan toe dat hij "erg verguld is om iemand met zoveel ervaring in de Formule 1 als Paul Jordan bij het team te mogen begroeten. Ik weet zeker dat hij de juiste man op de juiste plaats is, en dat hij nieuwe en frisse ideeën meebrengt. We verheugen ons zeer op zijn komst".