scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Frits van Eldik in de Column

Gepubliceerd op 20 januari 2003 door Marc van Beelen

Het blad Race Report lag 1 dag na de persconferentie van Jos bij Trust reeds in de winkel met het grote nieuws en achtergrondverhalen rond het contract van Jos. Dat was op zijn zachts gezegd opmerkelijk aangezien de voorbereiding minimaal een week in beslag neemt. Frits van Eldik (formule 1 fotograaf en uitgever van het blad RaceReport red.) en zijn redactie hadden goed speurwerk verricht en niet geheel zonder risico.

Deze keer schrijft Frits van Eldik in de Column over hoe de laatste uitgave van zijn blad tot stand is gekomen en op welke manier hij aan de benodigde informatie kwam:


Helluupppp !!!!

Olav Mol, zoals ik hem ken: "Ik moest een column schrijven voor de Verstappen-site, maar ik red het niet!!!". Nu zou ik er volgende week één schrijven dus zit ik nu zondagmiddag op de beurs Race & Rally even snel te tikken en krijgt Olav een week uitstel. Nu kan ik schrijven over de afgelopen week met Jos, het nieuws rondom de comeback van onze nationale trots, maar ik denk dat het moet gaan over ons. Laat ik het nog één keer uitleggen. De afgelopen tijd hoorden wij weer de mooiste verhalen over ons, RaceReport. Jos en Huub zouden aandelen hebben in RaceReport en daarom hadden wij het nieuws het eerst…. Ja, wij lachen daar om.

Lees het gehele verhaal in de Column.