scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

'Helemaal toppie' op Race&Rally

Gepubliceerd op 18 januari 2003 door John ter Meer

Vandaag was de tweede dag van Race&Rally in Maastricht. Jos Verstappen, Raymond Vermeulen en Huub Rothengatter waren ook vandaag weer van de partij. Jos had het erg druk met handtekeningen uitdelen. Ook op de stand van de Jos Verstappen Fanclub was het bijzonder druk. Voor de Minardi merchandise moeten de fans nog wat geduld betrachten maar er was al een zwart t-shirt te koop met achterop de tekst 'I trust Jos the Boss'! Met aan de voorzijde een afbeelding van zijn helm en nog een handtekening. Het nieuwe item ging grif van de hand.

Huub Rothengatter genoot zichtbaar. "Het is hier helemaal toppie, fantastisch." En niet geremd door enig understatement: "ik heb nog nooit zoveel Formule 1 wagens bijelkaar gezien. Het complete Formule 1 veld is hier aanwezig. Maar dat is het niet alleen. Je weet niet waar je kijken moet; sportscars, rally auto's, motoren. Perfecte interviews op het podium. En in de arenahal is het een en al actie; stunts met motoren en rally auto's, teveel om op te noemen. Ik kijk mijn ogen uit."

Morgen is de laatste dag om je ogen uit te kijken. Dan is ook Jos Verstappen er weer, vanaf een uur of elf. Ook Paul Stoddart, de teambaas van Minardi, komt een kijkje nemen.