scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Na bijna twee maanden stilzitten kunnen de motoren eindelijk weer...

Gepubliceerd op 01 december 1997 door Ron Lem

Na bijna twee maanden stilzitten kunnen de motoren eindelijk weer gestart worden. De verplichte test-pauze tot 1 december is voorbij en de meeste teams zullen nog deze week in actie komen om het materiaal voor 1998 te proberen. Morgen begint het Williams team in de nieuwe (rode) kleuren aan een testprogramma in Barcelona. Frentzen komt morgen in actie terwijl het woensdag de beurt is aan de wereldkampioen.

Pedro de la Rosa, een van de coureurs die als concurent genoemd wordt voor Jos bij Tyrrell maakt binnenkort zijn opwachting bij Jordan. Zowel Damon Hill als Ralf Schumacher zijn niet beschikbaar zodat Eddie Jordan op zoek is naar een nieuwe testpiloot. Jos Verstappen vertelde zaterdag op het Kartevent trouwens dat hij zich in die hoedanigheid ook al bij de Ierse teamchef gemeld had.

Minardi zal in Spanje deze week een aantal jonge talenten laten testen met de auto van dit jaar. Voor Tarso Marques staat er een hybride-'98 wagen klaar.

En tenslotte het nieuws waar iedereen morgen naar uit kijkt: de persconferentie van Tyrrell en BAT. Wat Jos hierover te zeggen heeft kun je in het onderstaande artikel lezen.