scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

RaceReport: 'Jos is terug'

Gepubliceerd op 09 januari 2003 door Dennis Visser

RaceReport heeft dé primeur van het jaar al binnen: Jos Verstappen gaat naar Minardi! Je leest er alles over in RaceReport 61, nu overal te koop. Dankzij de intensieve contacten die het blad onderhoudt met Jos Verstappen, Huub Rothengatter en Raymond Vermeulen kun je in de nieuwe RaceReport precies lezen hoe de overeenkomst tussen Minardi en Nederlands succesvolste Formule 1-coureur ooit totstandgekomen is. Daar ging onder meer een managementduel tussen het Verstappen-kamp en het kamp van de Nederlandse DTM-coureur Christijan Albers aan vooraf.


Jos krijgt de nieuwe RaceReport uitgereikt


RaceReport doet uit de doeken dat de tactieken voor de verwerving van het Formule 1-stoeltje niet altijd zuiver waren. Rothengatter, en niet alleen hij, voelt zich door Albers en de zijnen misleid. Buiten zijn medeweten wilden die namelijk Christijan Albers aan sponsors verkopen door Jos Verstappen er gratis bij te doen. Het commentaar van Rothengatter laat aan duidelijkheid niets te wensen over: "Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel." Ook heel toepasselijk: wie het laatst lacht, lacht het best. Want in de tweestrijd om het stoeltje bij Minardi heeft niet Christijan Albers maar Jos Verstappen aan het langste eind getrokken. En dat is schitterend nieuws voor zijn vele fans.


RaceReport ligt vrijdag in de winkels


RaceReport is voortaan nóg sneller! Vanaf dit jaar ligt RaceReport al op de woensdag na elke Grand Prix in de winkel, een dag eerder dan je gewend was.