scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Vandaag is de eerste van de twee Jos Verstappen Internet...

Gepubliceerd op 16 november 1997 door Dennis Visser

Vandaag is de eerste van de twee Jos Verstappen Internet Kartevents '97 gehouden in het Jos Verstappen Kartcentrum in Echt. Het was een daverend succes. Er waren zo'n 200 aanwezigen uit heel het land. Iedereen kreeg twee keer de kans om zijn kartkunsten te vertonen. Tussendoor was er twee keer een gezellige nietes/welles quiz, waar je een Jos Verstappen-pakket kon winnen. Jos was uiteraard ook van de partij en iedereen kreeg de gelegenheid om Jos het hemd van het lijf te vragen.

De klapper van de dag was de finale-heat waar Jos, startend van de achterste startrij, liet zien dat hij ook dan ver naar voren kon komen. Winnen deed hij echter net niet. Die eer ging naar Joost van Leeuwarden. Tweede werd Ramon van Cleef en derde werd Gert-Jan Hofman. Als volleerde coureurs stonden zij elkaar op het podium naar het leven met grote flessen Champagne. De winnaars kregen ook nog een plaquette met hun naam en een leuk prijzenpakket mee. De finale was een mooie afsluiting van een hele geslaagde dag. In onderstaande tabel staan de tien beste rondetijden van vandaag.

PosNaamRonde tijd
1Jos Verstappen36.24
2Joost van Leeuwarden36.90
3F. Reijnders36.95
4Michiel Kamerman36.96
5Ronald van Leer37.12
6Ramon van Cleef37.13
7Gert-Jan Hofman37.18
8Dennis Groeneveld37.18
9Albert-Jan van Gens37.56
10Rob Cornegge37.64

Je kunt je overigens nog steeds inschrijven voor het tweede kartevent dat wordt gehouden op zaterdag 29 november. Je kunt je dus nog steeds INSCHRIJVEN, op de Jos Verstappen Internet Kartevent '97 pagina.