scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prost Gauloises Blondes heeft met Jarno Trulli een contract afgesloten...

Gepubliceerd op 07 november 1997 door Jo Vleugels

Prost Gauloises Blondes heeft met Jarno Trulli een contract afgesloten voor de seizoenen 1998 en 1999. Jarno Trulli kent het team inmiddels al aardig omdat hij in 7 van de 17 wedstrijden Olivier Panis heeft vervangen na zijn ongeluk in Canada. Alain Prost zei over Jarno: "Hij is bij ons gekomen toen wij in een moeilijke situatie zaten. Jarno heeft direct indruk op me gemaakt door het gemak waar hij zich mee aanpast, zijn leervermogen, zijn motivatie en zijn rijderskwaliteiten."

Jarno zelf zegt erover: "Ik kom in een team terecht waar een goede sfeer heerst en het vooruitzicht om mijn carrière hier te vervolgen is perfect. Ik ben er van overtuigd dat Prost Grand Prix een mooie toekomst voor zich heeft."

Michael Schumacher vreest een zware straf in de FIA hoorzitting op 11 november in London voor de poging Jacques Villeneuve uit te schakelen in de laatste Grand Prix in Jerez. In een interview met RTL liet hij zich hier verder niet over uit maar in de pers wordt druk gespeculeerd. De speculaties varieren van $250.000 boete, 5 punten aftrek in het komende seizoen tot een schorsing voor 3 races.

Van 14 tot 16 november wordt er in Hasselt in België de Grensland Racing & Tuning Show gehouden. Je kunt er de huidige F1 auto's van Williams, Ferrari, McLaren, Jordan, Stewart en Sauber zien. Daarnaast is er onder andere de 50 jaar Ferrari show die ook op Speed & Design te zien was.

De uitlevering van de Onyx schaalmodellen van de Tyrrell van Jos met X-wings (Monaco en Argentinië modellen) uit de fanclubshop is helaas vertraagd. De leverancier verwacht nu dat de modellen eind november worden uitgeleverd.

Als je zin hebt om eens lekker te karten in het Jos Verstappen Kartcentrum in Echt en Jos daar te ontmoeten kun je nog steeds inschrijven voor het Jos Verstappen Internet Kartevent '97. Het Kartevent wordt gehouden op zondag 16 november en zaterdag 29 november van 9.00 u. tot 17.00 u. in het Jos Verstappen Kartcenter in Echt, Limburg. De inschrijving vindt uitsluitend plaats via deze site. Deelname kost ƒ 50,- per persoon waarvoor je o.a. twee keer kunt karten. Jos Verstappen is op beide dagen aanwezig en in de kart-finale is Jos natuurlijk ook van de partij. Er is maximaal plaats voor 250 deelnemers per dag. Je kunt er meer over lezen en belangrijker, je INSCHRIJVEN, op de Jos Verstappen Internet Kartevent '97 pagina.