scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

De FIA heeft de hoorzitting van Michael Schumacher op 11...

Gepubliceerd op 06 november 1997 door

De FIA heeft de hoorzitting van Michael Schumacher op 11 november verplaatst van Parijs naar Londen vanwege de vrachtwagenstakingen in Frankrijk. Michael moet zichzelf verdedigen omdat hij in de laatste Grand Prix op Jerez heeft geprobeerd Jacques Villeneuve van de baan te rijden.

Jacques, ondertussen, heeft gisteren zijn Wereldkampioenschap gevierd in Canada waar 20.000 fans hem toejuichten in Montreal. Jacques is de eerste Canadees die het wereldkampioenschap wint. Zijn vader Gilles Villeneuve behaalde 6 overwinningen maar zijn beste score in het kampioenschap was een tweede plaats in 1979, rijdend voor Ferrari.

Twee van de initiatiefnemers van Jos Verstappen reizen, GoGo Tours en Gebo Tours, verzorgen speciaal voor de leden van de Jos Verstappen Fanclub, busreizen naar de Motor Show in Essen. Reizen naar deze auto & motorbeurs kan van 29 november t/m 6 december. De reis kost Hfl. 65,- per persoon, maar leden van de Jos Verstappen Fanclub ontvangen Hfl. 5,- korting. Meer informatie kun je verkrijgen via Gebo Tours, telefoonnummer 0529 - 481234.