scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Het is twee voor twaalf bij Arrows

Gepubliceerd op 13 augustus 2002 door John ter Meer

Craig Pollock vliegt morgen naar Londen in een laatste poging Arrows te redden. Het team van Arrows is in grote moeilijkheden en moet ook nog eens dik anderhalf miljoen euro betalen om de Cosworth motoren te mogen gebruiken, komend weekend. Die problemen waren er ook al in Silverstone maar toen wist Walkinshaw nog het vege lijf te redden. Het is maar de vraag of hij dit kunstje weer kan flikken.

Pollock deed al eerder pogingen om tot een reddingsplan te komen, hij zou met Californisch zakengeld een flink deel van Arrows kunnen kopen, maar de onderhandelingen met Walkinshaw liepen vast. Arrows probeerde vervolgens op eigen kracht de problemen op te lossen, maar klopte een paar dagen geleden op sterven na dood opnieuw bij Pollock aan om te kijken of hij het team in leven kan houden. Sindsdien is Pollock weer in gesprek met Walkinshaw.

Het is echter wel twee minuten voor twaalf voor het Arrows team. Het lijkt er sterk op dat Arrows het niet gaat redden voor de Hongaarse Grand Prix, ondanks dat Pollock misschien nog (mede-)eigenaar wordt. De druk staat dus weer vol op de ketel bij Tom Walkinshaw. Bijna niemand gelooft er nog in.