scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Arrows einde?

Gepubliceerd op 13 augustus 2002 door John ter Meer

De spanning in de aanloop naar de Grand Prix van Hongarije stijgt naar nieuwe hoogtes nu Arrows in Duitsland rechtsomkeert gemaakt schijnt te hebben. In aansluiting daarop moet teambaas Tom Walkinshaw zijn personeel hebben toegesproken in de fabriek en zou zijn gebleken dat de financiële situatie van het team uit Leafield veel erger is dan gedacht.

Het lijkt erop dat Arrows haar financiële positie alleen maar slechter zou maken door naar Hongarije te gaan, want dan moet Cosworth zo'n $1,6 miljoen betaald worden. Tegelijkertijd is het zo dat als men zich niet op tijd in Hongarije meldt er een hoge boete van de FIA verwacht mag worden en Arrows geen aanspraak mag maken op revenuen die ze volgend jaar verwachten.

Onderhandelingen die afgelopen week met Craig Pollock hebben plaats gevonden schijnen niet soepel te zijn verlopen toen Arrows inzicht in de financiële huishouding moest verschaffen. Daarnaast is er ook nog steeds geen vervanger aangekondigd voor de plots vertrokken Frentzen. Het lijkt erop dat Tom Walkinshaw geen pijlen meer op zijn boog heeft.