scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Frentzen per direct weg bij Arrows

Gepubliceerd op 02 augustus 2002 door Eric Berendsen

Heinz-Harald Frentzen verlaat per direct het team van Arrows. Dat valt de lezen op de website van Arrows. Walkinshaw zegt dat Frentzen vanwege de onzekere situatie bij Arrows het team wil verlaten. " En wij willen hem daarbij niet in de weg staan. Daarom is per direct het contract beeindigd."

Frentzen is ook erg summier in zijn commentaar: "Het team had zeker potentie, en ik wil ze bedanken voor de 12 races die ik bij ze gereden heb. Ik hoop dat ze hun problemen op kunnen lossen en wens ze het beste voor de toekomst."

Volgens de Arrows site wordt de nieuwe coureur binnenkort bekend gemaakt. Meteen maar even Huub Rothengatter gebeld of dat Jos misschien wordt? "Als Arrows Jos terug wil hebben in hun team, dan zijn zij nu aan zet", aldus Huub. "Wij staan altijd open voor discussie, en willen elke mogelijkheid bespreken. Maar door alleen Jos te laten rijden zijn uiteraard de juridische problemen met Arrows nog niet opgelost."

Er bestaat dus een kans dat Jos weer in de Arrows komt, maar dan moeten in ieder geval eerst alle juridische problemen van tafel zijn. En het is natuurlijk nog maar de vraag of dat lukt op zo'n korte termijn.