Ron Dennis “kalender 2003 te zwaar”

Gepubliceerd op 31 juli 2002 door Verstappen Info Page

Met de Duitse Grand Prix achter de rug en met drie weken vakantie komt Formule 1 op 17 augustus weer in actie. Het is maar weinigen opgevallen maar wat 2003 betreft is deze ontspanningsperiode al weer van de kalender verdwenen.

Het ontsnapte in ieder geval niet de aandacht van Ron Dennis, die meende dat “de kalender voor volgend jaar eerst nog goedgekeurd moete worden, maar ik twijfel er niet aan dat die voorlopige data zullen veranderen. Het probleem is dat diegenen die de kalender vaststellen niet te vaak bij een Grand prix aanwezig zijn”.

“Het management van mijn en ik denk alle andere teams kunnen het, afhankelijk van wat voor gezinsleven ze willen hebben, wel aan. Maar de werkdruk voor mechaniciens is hoog. Geen enkel team werd om een mening gevraagd over 2003 en dat vind ik niet bijzonder eerlijk”.

“Elk jaar haken bij alle teams een aantal mensen aan het eind van het seizoen af omdat de druk op hiun privéleven te hoog is”. Het seizoen begint volgend jaar traditiegetrouw op 9 maart in Australië en de laatste race in 2003 is op 12 oktober in Japan.