Irvine vaag over toekomst

Gepubliceerd op 29 juli 2002 door

Eddie Irvine was het afgelopen weekend niet erg duidelijk over zijn directe toekomst. Hoewel hij denkt dat de Jaguar steeds beter wordt heeft hij nog niet alles wat er met dit chassis mogelijk is laten zien.

“Een zwaluw maakt nog geen mooie zomer. Op Frankrijk stonden wij op een rechtvaardige positie maar vergeet niet dat Magny Cours met het egale wegdek een beetje een afwijkend circuit is. In Frankrijk hadden wij ook een banden voordeel”.

“Aan de andere kant, bij de laatste test op het circuit van Monza was de auto absoluut beter maar ik heb geleerd niet al te snel te enthousiast te zijn”.

Over zijn toekomst meende Irvine “een competitieve auto te willen hebben. Verder sta ik helemaal open voor discussies. De Jaguar is aanzienlijk beter dan in vergelijk met het begin van dit jaar maar wij hebben nog niet kunnen laten zien wat de potentie van de R3 is”.

De laatste tijd wordt de naam van Irvine steeds meer in verband gebracht met Jordan grand Prix, het team waar hij in het midden van de negentiger jaren mee debuteerde. Met de uitspraak dat hij “wil racen bij een team waarmee ik iets kan bereiken. Ik heb echter geen haast om een besluit te nemen, het is een situatie waar ik meer controle over wil hebben, maar ik denk op het ogenblik in een redelijke positie te verkeren” omzeilde hij de vraag. Dit in tegenoverstelling tot Eddie Jordan zelf die eerder zei dat Irvine “altijd een mogelijkheid is”.