Frentzen terug naar Jordan

Gepubliceerd op 28 juli 2002 door John ter Meer

Zaterdagmiddag gaf Frentzen een hint dat het goed mogelijk is dat hij volgend jaar weer voor Jordan Grand Prix zal uitkomen. “Omdat sponsor Deutsche Post graag een Duitser bij Jordan achter het stuur ziet”, en ook als: “Arrows financieel niet kan overleven.”

Een jaar geleden en vlak voor de Duitse Grand Prix kreeg Frentzen zijn ontslag van Eddie Jordan. Vorige week bij de Franse Grand Prix leek het er op dat de Duitser Fisichella zou vervangen maar zijn advocaten weerhielden hem hier van.

“Maar eerst zullen er een aantal zaken afgehandeld moeten worden want ik ontsloeg Eddie niet maar Eddie gaf mij de zak.” Hiermee bedoelde Frentzen dat er een oplossing moet komen over dit ontslag en op het ogenblik probeert hij die oplossing middels een rechtszaak te krijgen.

“Bij Jordan zijn twee uiterst belangrijke mensen waar ik heel veel vertrouwen in heb. Dat zijn ontwerper Gary Anderson en aerodynamicus Henri Dunant (die hij nog uit zijn Prost tijd kent). Het zou prettig zijn als ik weer met hen kan werken. Iedereen zal begrijpen dat ik ook met andere teams onderhandel maar alles hangt af van het overleven van Arrows. Voor zover ik weet zal alles in augustus duidelijk worden, daar ben ik behoorlijk zeker van”.

“Iets anders is dat ik zeker niet aan ophouden denk. Als dat zo zou zijn zou ik dat hier bij mijn thuisrace aankondigen.”