McNish zal vechten voor zijn Toyota stoel

Gepubliceerd op 28 juli 2002 door John ter Meer

Allan McNish heeft er vertrouwen in dat hij volgend jaar weer voor Toyota zal uitkomen. Er werd al veel over zijn toekomst gespeculeerd en in Hockenheim waren er zelfs enigen die denken dat hij in Hongarije al niet meer van de partij zal zijn.

“Ik loop al een tijdje in deze business mee en weet hoe hard het kan zijn maar een paar geruchten hebben geen invloed op mij. Ik blijf mijn werk doen, net zoals ik eerder deed en tot op heden nog steeds deed. Als men de feiten in ogenschouw neemt ziet dat er helemaal niet zo slecht uit.”

“Ik denk vandaag wederom bewezen te hebben dat het de juiste beslissing was om mij voor Toyota uit te laten komen, daar moet iedereen die het daar niet mee eens was maar eens over gaan nadenken. Die geruchten dat ik in Budapest niet meer zal rijden zijn het overwegen niet waard.”

“Ik kan niet op details ingaan maar ik weet dat mijn team met mij tevreden is en ik heb alle vertrouwen in wat er in de toekomst gaat gebeuren. Het is van een psychologisch standpunt uit gezien altijd prettig sneller te zijn dan een teammaat maar wat onze performance aangaat denk ik constant na hoe wij onze auto’s sneller kunnen maken.”