Sir Frank maakt zich zorgen

Gepubliceerd op 24 juli 2002 door Jo Vleugels

Frank Williams maakt zich zorgen over de prestaties van Ralf Schumacher. Dit ondanks dat de jongere Schumacher marginaal beter presteerde in vergelijk met zijn Colombiaanse teamgenoot. Frank Williams maakt zich speciaal zorgen omdat de prestaties van Ralf de laatste tijd te wensen overlieten. Williams gaf als commentaar: “in feite is dit een herhaling van de prestaties van Jenson Button in de voorgaande twee seizoenen”.

Het deed Ralf natuurlijk weinig goeds dat Montoya zijn auto de laatste vijf races op de pole position parkeerde terwijl Schumacher dat in Oostenrijk voor het laatst deed. “Ik zou graag zien dat hij wat sneller gaat rijden, vandaar dat ik mij zorgen maakt. Het probleem met Ralf is dat hij soms briljant is maar aan de andere kant ook soms niet weet hoe hij zijn auto sneller moet maken. Het lijkt mij dat Ralf momenteel in een dip aangeland is. Daar komt bij dat zijn prestaties nogal positief uitvielen door het materieel waar hij mee rijdt. Ik denk dat Ralf maar eens bij zichzelf te rade moet gaan hoe hij zich kan verbeteren.”

“Wat ook meespeelt zijn de prestaties van Juan Montoya, ik denk dat Ralf daardoor zijn zelfvertrouwen kwijt is want hij staat duidelijk onder druk van zijn teammaat”.

Ten slotte zei Frank Williams nog: "het interesseert me niet welke van de twee coureurs races wint, als er maar gewonnen wordt. Ik verzeker iedereen dat wij desperaat zijn om weer eens boven op het podium te komen”. De laatste keer was dat in Maleisië.