Van het één komt het ander

Gepubliceerd op 17 juli 2002 door Verstappen Info Page

Dat het in de Amerikaanse autosport rommelt is bij iedere racefan duidelijk. NASCAR laat elk ander kampioenschap in het stof bijten en het CART kampioenschap (de race op de Duitse Lausitzring werd gisteren geannuleerd) staat zwaar onder druk van de Indy Racing League.

Kool, één van de voornaamste CART sponsors, is het naar verluid zat en zal volgend jaar niet terugkeren. Dit heeft tot gevolg dat Barry Green, wiens team door Kool gesponsord wordt, blijkbaar besloten heeft om zijn team aan zijn broer en Michael Andretti te verkopen. Op zich niets bijzonders, behalve dat Barry Green genoemd wordt als de nieuwe nummer één bij British American Racing.

De reden waarom Dave Richards de macht bij BAR ontnomen wordt is omdat hij gefaald schijnt te hebben orde op zaken te stellen. En als wij het allemaal mogen geloven dan koopt Honda in 2003 het team van de huidige aandeelhouders (waaronder Craig Pollock). Het enige logische hierin is dat Barry Green inderdaad een uitstekende relatie met Honda heeft.