Arrows en route

Gepubliceerd op 16 juli 2002 door

Het financieel geplaagde Arrows team is vanavond met raceauto’s en materieel richting Magny Cours vertrokken en volgens een bericht van Tom Walkinshaw is men klaar voor de race op zondag. Verder erkende de teambaas dat de toekomst van het team aan een zijden draad hangt.

“Dit soort onderhandelingen met investeerders zijn per definitie een complexe aangelegenheid maar er is geen andere optie dan de de onderhandelingen te continueren. We hebben echter wel meer tijd nodig om tot zaken te komen maar alle betrokkenen hebben de wil om tot een deal te komen die voor iedereen bevredigend zal zijn.”

“De investeerders eisen dat de boeken grondig bestudeerd worden. Dat is gebruikelijk maar neemt veel tijd in beslag. Ik heb vanavond de vrachtwagens met de raceauto’s en materieel richting Magny Cours gestuurd en zal al het mogelijke doen om zondag met twee auto’s aan de start te komen.”

Arrows heeft van de FIA toestemming gekregen om op uiterlijk vrijdagochtend de auto’s voor de gebruikelijke technische keuring (die normaalgesproken op donderdagmiddag plaatsvindt) te presenteren.