Jos Verstappen steunt: Race tegen Aids!

Gepubliceerd op 11 juli 2002 door John ter Meer

Op 20 & 21 juli aanstaande zal op Circuit Zolder in België (onder Eindhoven) voor het eerst de Stop Aids Now race worden verreden. Een deel van de opbrengsten van dit evenement zal ten goede komen aan de aidsprojecten van Stop Aids Now. Op zaterdag 20 juli zullen de kwalificaties plaatsvinden en op zondag 21 juli de race. Het programma op Zolder staat bol van het autosport spektakel. Vandaag heeft ook Jos Verstappen besloten om dit initiatief te ondersteunen.

Tijdens de Stop Aids Now Race is Jos Verstappen op 21 juli aanwezig in het gezelschap van de Benetton Formule 1 auto’s 1994 en 1995. Het Benetton team zal met de auto’s een demonstratie geven op het circuit. Voor alle duidelijkheid: Jos zal zelf niet rijden. Maar hij is er wel voor zijn fans om handtekeningen uit de delen, foto’s te maken, etcetera. Het programma start zondag 21 juli om 10.10 uur met verschillende races, zoals de ID&T Radio Clio Renault Sport Cup (zowel kwalificatie als race) en de ex-Cup auto’s (Saxo / Alfa 156 / Mégane). En natuurlijk de F1 Benetton demonstratie. Jos zal er zijn vanaf 11.00 uur.

De organisatie van dit evenement werkt momenteel aan een bijzondere verrassing in het programma. Meer informatie hierover vindt je op de website (zie link onderaan dit bericht). Met een bezoek aan de Stop Aids Now Race lever je een bijdrage aan de aidsprojecten van Stop Aids Now. Enige weken na de race zullen wedstrijdbeelden te zien zijn op Eurosport.

Kaarten voor dit evenement kun je telefonisch reserveren op nummer 0174-244048 of op de website. De entree bedraagt € 17,50 op het circuit, in de voorverkoop € 15, - Voor meer informatie kun je kijken op Race against Aids.