Walkinshaw trekt zijn knip

Gepubliceerd op 06 juli 2002 door Eric Berendsen

Tom Walkinshaw heeft gisteravond zijn knip getrokken en persoonlijk het door Cosworth verlangde bedrag op tafel gelegd, om Arrows van de ondergang te behoeden. Dit vertelde hij vanochtend tijdens een korte persconferentie, vlak voor de auto's de baan op gingen voor de eerste vrije training.

Hij vertelde ook dat er op dit moment een drietal partijen zijn die interesse hebben in een overname van zijn team. Dat zou wel kunnen betekenen dat Walkinshaw volledig afscheid moet nemen van Arrows. "We hadden 10 geïnteresseerde partijen, wat we na enig onderhandelen hebben teruggebracht naar 3 serieuze kandidaten. We hebben weinig keus op dit moment en als het juiste bod komt zal ik moeten verkopen".

Over de problemen van gisteren zei hij: "we hadden nieuwe sponsors klaar staan om geld in het team te steken, maar Morgan Grenfell hield alles tegen. Zij wilden dat hun aandeel gekocht werd door de nieuwe partijen, in plaats van het simpel geld in Arrows steken. We kwamen niet uit die patstelling en moesten daarom wel naar de rechter. De verwijten van diezelfde rechter, die fraude vermoedde bij Arrows, wees hij van de hand. "Ik kan met 100% zekerheid zeggen dat wij nooit frauduleus gehandeld hebben, en wij zijn ook altijd onze verplichtingen nagekomen omdat ik geld in het team bleef stoppen" aldus de geplaagde Schot.