Het beroep dat Williams heeft aangespannen tegen de diskwalificatie van...

Gepubliceerd op 13 oktober 1997 door

Het beroep dat Williams heeft aangespannen tegen de diskwalificatie van Jacques Villeneuve vanwege het 'gele vlag incident' afgelopen zaterdag dient op 21 oktober bij de FIA in Parijs. Als Jacques dan inderdaad wordt gediskwalificeerd dan verliest hij zijn 2 punten van afgelopen zondag en zet hij zijn 1 punt voorsprong op Michael Schumacher om in 1 punt achterstand. De uitslag van onze prijsvraag wordt ook pas na de uitspraak definitief vastgesteld.


Van 29 oktober tot 2 november is de Speed & Design beurs weer in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Daar wordt ook de traditionele jaarlijkse fanclubmeeting gehouden. Dit jaar staat de Jos Verstappen Info Page er met een eigen stand, vlakbij de stand van de fanclub, waar we er naar uitkijken om jullie te ontmoeten. Als je meer wilt weten over Speed & Design 97 kun je een kijkje nemen op de Speed & Design site die net is geopend.

We zijn druk doende met de voorbereidingen voor de Jos Verstappen Internet Kartdagen op 16 en 29 november aanstaande van 9.00 u. 's-ochtends tot 17.00 u. 's-middags. Over de 2 dagen verspreid kunnen maximaal 500 deelnemers meedoen. Op de dagen kun je twee keer karten en zijn er een aantal leuke andere activiteiten. Er wordt een competitie bijgehouden en de besten kunnen tegen Jos Verstappen karten die op beide dagen aanwezig is. Deelname kost Hfl. 50,- per persoon en de inschrijving ervoor start aanstaande maandag (20 oktober) om 20.00 u. 's-avonds. Aanvragen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.