scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Webber: “Minardi werkt 24 uur per dag”

Gepubliceerd op 02 juni 2002 door John ter Meer

De Australische Minardi coureur Mark Webber heeft dit seizoen nergens spijt van en is blij dat hij de kans kreeg om als Formule 1 rijder carrière te maken. "Ik weet dat Minardi een achterhoede team is maar ik heb ongelofelijk veel plezier aan de 'kleine overwinningen', zoals een betere kwalificatie dan de Jaguars.”

“Vergeet niet dat het budget van Jaguar minstens viermaal groter is dan dat van ons. Het was één van mijn doelen om de gevestigde orde het leven zuur te maken en ik denk dat dit nu al een beetje gelukt is. Verder moeten wij het doen met het materiaal dat wij hebben en ik ben trots op wat wij tot op heden presteerden.”

Webber hoopt dat hij zich met zijn prestaties bij andere teams in de kijker zal rijden. “Fernando Alonso lukte dat ook. Ik denk dat het circuit van Monaco goed laat zien wat een coureur waard is, dus ik hoop dat mijn prestaties daar opvielen. Tegelijkertijd lieten we ook zien waartoe Minardi in staat is.”

”We zijn lichtjaren weg van de voorste gelederen maar ik kan toch goed meekomen en dat komt door de inzet van het team. Soms denk ik wel eens dat het Minardi personeel 24 uur per dag werkt. Hun inzet is echt ongelofelijk.”