Jos en Olav Mol in 'Lotto Live'

Gepubliceerd op 29 mei 2002 door John ter Meer

Jos Verstappen treedt samen met RTL 5 presentator Olav Mol op in het nieuwe SBS-6 programma 'Lotto Live' dat aanstaande zaterdagavond om 20.00 uur wordt uitgezonden. In het programma kunnen kijkers weddenschappen afsluiten. Zaterdagavond gaat het om de race op een kartbaan tussen Jos Verstappen en Olav Mol.


Jos en Olav

Het is niet zomaar een race; het betreft een wedstrijd van slechts 4 ronden waarbij Olav Mol een voorsprong van 25 seconden krijgt op Jos. De kijker kan tijdens het programma wedden wie van de twee wint, Olav met zijn coureurservaring en met zijn grote voorsprong of Jos met zijn reputatie als F1 coureur en snelle karter.


De kart van Jos

De tv opnamen werden deze week gemaakt op kartbaan De Landsard, vlakbij Eindhoven. Voor de race tussen Jos en Olav hebben beide coureurs 's ochtends nog kunnen trainen ter voorbereiding op deze weddenschap. 's Middags vochten Jos en Olav hun duel uit.


De heren zijn bijna klaar voor de weddenschap...

En wie er uiteindelijk wint? Allemaal kijken dus, zaterdagavond 20.00 uur, SBS 6. Het programma wordt gepresenteerd door Robert ten Brink. Op wie ga je wedden? Op Jos of Olav?


Olav heeft zijn helm al op, Jos begint met 25 sec. achterstand dus hij heeft alle tijd...