scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Williams heeft vandaag alle speculaties beeindigd over de teamsamenstelling voor...

Gepubliceerd op 29 september 1997 door Bianca Zoon

Williams heeft vandaag alle speculaties beeindigd over de teamsamenstelling voor volgend jaar. Zowel Jacques Villeneuve als Heinz-Harald Frentzen rijden het komend jaar voor Williams-Mecachrome. Dit heeft Frank Williams vandaag in een korte persverklaring gezegd. "We zijn met beide rijders van dit seizoen zeer tevreden en verheugen ons erop om met hen ook het volgend jaar voor de WK-titel te strijden."

De uitslag van de prijsvraag die we iedere race organiseren is ook weer bekend. Met 31 punten heeft Robert Lahaye de eerste prijs gewonnen. Tweede prijs ging naar Alex Beffer met ook 31 punten maar een grotere tijdafwijking. Voor de derde, vierde en vijfde prijs moest ook de tijdafwijking de doorslag geven omdat iedereen 27 punten had. Derde werd Esther Slegers, vierde is Rob de Wit geworden en vijfde werd Roel Coenders. De snelste ronde tijd werd deze maal het best voorspeld door 2 mensen. Beide zaten slechts 0,009 seconde er van af. De prijs gaat echter naar Martijn Bäumer, die een hogere puntenscore had. Wil je de hele uitslag nog eens rustig nalezen, kijk dan op onze prijsvraag pagina.

We zijn nog steeds zeer benieuwd naar jullie mening over onze site. Zoals we vorige week meldden hebben we een enquete opgesteld waarin je je mening kunt geven over alle onderdelen van de site. Je kunt de enquete hier bekijken en invullen. Zie het bericht van 23 september voor meer details.