scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Newey blijft

Gepubliceerd op 02 mei 2002 door Johan Peeters

Volgens Ron Dennis zal technisch directeur Adrian Newey zeker bij McLaren blijven tot dat het moment gekomen is dat wij weer voor het wereldkampioenschap kunnen meevechten. Dennis bevestigde dat er wat verschuivingen op de technische afdeling bij Mclaren hebben plaatsgevonden maar stond er op dat Newey hier geen deel van uitmaakte.

“Ik denk dat hij nog heel lang bij McLaren zal blijven, wij spreken hier over jaren, let op ik spreek in het meervoud.” Het is maar niet te hopen dat het jaren gaat duren voordat McLaren weer in de voorste gelederen terug is. “De technische afdeling werd geherstructureerd en zal eerder uitgebreid dan kleiner gemaakt worden. Het is de bedoeling om de komende maanden een aantal veranderingen (op deze afdeling) aan te brengen maar dat betreft niet Adrian. Als het er op aan zou komen denk ik niet dat ik Adrian kan tegenhouden als hij naar een ander team zou willen verhuizen.”

“Ik ben onder de indruk van de hoeveelheid discipline waar hij mee te werk gaat. Ik weet zeker dat hij honderd procent vastberaden is als het gaat om het winnen van races en ik denk niet dat hij zal rusten voordat wij weer op de bovenste trede van het erepodium terug zijn.”