Eddie Jordan spreekt personeel toe

Gepubliceerd op 01 mei 2002 door John ter Meer

Gisteren nam Eddie Jordan de tijd om zijn voltallig personeel vanaf de werkvloer toe te spreken. Hij verzekerde de overgeblevenen op de loonlijst, nu 20% gekrompen ten opzichte van een maand geleden, dat het doel vabn de inkrimping was om de organisatie sterker te maken.

“De laatste paar weken zijn voor niemand erg plezierig geweest maar nu is het tijdstip gekomen om er extra hard tegen aan te gaan. Ik sta hier voor jullie om nog eens te benadrukken dat ik volledig gemotiveerd ben om te winnen. Ik wil het wereldkampioenschap winnen. Ik realiseer mij dat dit doel ver weg is maar vergeet niet dat Jordan Grand Prix twee jaar gelden nog van teams zoals McLaren won en wij weten allemaal hoe in deze business dingen snel kunnen veranderen.”

Jordan legde ook de nieuwe managementstructuur uit. De dagelijkse leiding is nu in handen van Richard O’Driscoll terwijl Jordan gezamenlijk met teammanager Ian Phillips en marketing man Mark Gallagher alle commerciële zaken gaat waarnemen. Henri Durant (ex-Prost Grand Prix) en Gary Anderson zijn verantwoordelijk voor de techniek. Durant pakte de microfoon ook nog en deelde het personeel mee: “het is duidelijk dat we dit seizoen ondermaats presteren. Wij hebben een aantal ontwikkelingen op het tekenbord waar ik veel van verwacht. Het is niet zo dat er één specifiek onderdeel technisch gesproken slap is en daarom moeten wij op een aantal fronten aan de slag om het chassis te verbeteren."