scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Vergadering 'constructief'

Gepubliceerd op 14 maart 2002 door Dennis Visser

Ron Dennis meldde na afloop van de kostenbesparende vergadering vanochtend in Sepang dat de sfeer 'constructief en positief' was. FIA voorzitter Max Mosley heeft de voorstellen en zal deze op 19 maart tijdens een andere vergadering voorleggen. “Het zou niet correct zijn om details van de vergadering naar buiten te brengen maar alles verliep in goede verstandhouding", aldus Dennis. "Ik ben er van overtuigd dat de teams op één lijn zitten.”

“Er is geen enkel Formule 1 team dat de kosten niet zou willen reduceren of de steeds maar rijzende kostenspiraal wil stoppen. Echter, dat moet dan op een weloverwogen manier gebeuren en conform de huidige reglementen. Als dat bereikt wordt dan zal geen enkel team op kostenbesparende veranderingen tegenstemmen”, voegde de McLaren baas hieraan toe.

Toch moet er rekening mee gehouden worden dat er radicale veranderingen te verwachten zijn. Morgen arriveert Bernie Ecclestone, die vanaf afgelopen september niet meer bij een Grand Prix aanwezig was, in Maleisië. Vanaf dat moment zullen er in elke hoek van de paddock in Sepang mini-vergaderingen plaatsvinden waarbij ieder team zijn eisen zal stellen.