scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Old soldiers never die

Gepubliceerd op 01 maart 2002 door John ter Meer

Als de eerste trainingen een voorbode moeten zijn van de rest van het 2002 F1 seizoen dan wordt het saai wat de top betreft. Ferrari zette vannacht weer eens de toon met het duo Michael Schumacher en Rubens Barrichello op de plekken 1 en 2. En dan rijden ze nog niet eens in de nieuwe F2002 die tijdens de tests liet zien sneller te zijn dan de F2001. Maar het 'oudje' is nog kras en snel genoeg.




Het BMW Williams duo Ralf Schumacher en Juan Pablo Montoya volgt op gepaste afstand op plek 3, respectievelijk 4, op ruim een seconde. De McLarens hebben nog wat huiswerk liggen, Raikkonen doet het nog het beste op plek 7 maar Coulthard finisht niet eens in de top 10.

Sauber bewijst weer eens dat er met het Zwitserse team rekening gehouden moet worden, beide wagens finishen in de top 10, Nick Heidfeld staat zelfs op plek 5. Opvallend is ook de goede tijd van Mika Salo die Toyota goed laat debuteren door op plek 6 te eindigen.

Onderin het bekende rijtje: de wagens van Arrows en Minardi. Yoong eindigt weer eens helemaal achteraan maar had wel technische problemen.