scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Nieuw: BBS Jos Verstappen Edition!

Gepubliceerd op 27 februari 2002 door John ter Meer

Dit seizoen komt het exclusieve BBS Jos Verstappen wiel op de Nederlandse markt. Er is geen sprake van een sponsorship, maar wel van een exclusieve samenwerking tussen de Formule 1 coureur en BBS, de grootste leverancier van wielen op het circuit. Met vijf van de tien teams (waaronder Ferrari en Sauber) is BBS hoofdleverancier van de Formule 1.


De BBS Jos Verstappen editie: exclusief en sportief

Al jarenlang staat BBS bekend om zijn lichtmetalen wielen. Jos Verstappen heeft privé ook BBS wielen onder zijn auto laten monteren, vanwege hun bewezen diensten op het circuit en hun innovatief en sportief design.

Dit jaar zal er dus een limited ‘Jos Verstappen’ edition gepresenteerd worden. Deze zal door Jos zelf gepromoot worden. Het Challenge wiel van BBS zal opnieuw uitgebracht worden met een exclusief ontworpen logo van Jos Verstappen. Het Challenge wiel was vorig jaar een technologisch hoogtepunt van de BBS-lijn. Het wiel zal in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar zijn en zal alleen in de grotere maten geleverd worden, wat het een extra sportief karakter geeft. Het wiel is dan ook beschikbaar in de sportieve maten 17”, 18” en 19” inch en is geschikt voor Audi, Seat, Skoda, Volkswagen, Ford, Mercedes, Opel, Saab, BMW en Rover. Het productieproces van het Challenge wiel is hetzelfde als voor de Formule 1 wielen.

De ´BBS Jos Verstappen edition´ is verkrijgbaar bij de betere bandenspecialist en bij de dealers van Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Deze speciale editie zal leverbaar zijn vanaf februari 2002 en is voor echte ´Jos Verstappen´ fans natuurlijk een uniek verzamelitem.