Arrows bevestigt Frentzen via hun website

Gepubliceerd op 07 februari 2002 door John ter Meer

Heinz-Harald Frentzen is vandaag via de website van Arrows bevestigd als coureur voor het komende 2002 Formule 1 seizoen bij het Arrows team. Daarmee heeft het team van Tom Walkinshaw zijn coureursduo blijkbaar compleet, want ook Enrique Bernoldi was reeds door het team bevestigd. En géén Jos Verstappen dus, ondanks een getekend contract voor 2002 op zak. Blijkbaar kun je in de Formule 1 wereld alles verwachten en zeker bij een team waar Tom Walkinshaw de scepter zwaait. Een onaangename verrassing voor de talloze Jos Verstappen fans.

De eerste reactie van Jos was kort maar krachtig: “tot op dit moment heb ik nog steeds niets officieel van het team te horen gekregen, ik heb het moeten vernemen van Huub Rothengatter die mij attendeerde op het nieuws op de Arrows site. Ik ben uiteraard zeer teleurgesteld. Verder wil ik hier nog niet teveel over zeggen omdat ik het eerst wil laten bezinken.”
Ook Jos’ manager Huub Rothengatter stapt net onder deze koude douche vandaan: “ondanks alle geruchten van de afgelopen weken ben ik met stomheid geslagen. Officieel weten wij nog steeds van niets, maar ook ik ben zeer onaangenaam verrast met de persmededeling op de Arrows site. Ik loop al meer dan twintig jaar mee in de Formule 1 maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Het belooft in elk geval dat we het de komende tijd nog druk zullen krijgen. Wordt vervolgd.”