scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Tijdens de warm-up ter voorbereiding op de Grand Prix van...

Gepubliceerd op 07 september 1997 door

Tijdens de warm-up ter voorbereiding op de Grand Prix van Italië in Monza die vandaag gereden wordt was Mika Hakkinen met 1:24.234 de snelste man, gevolgd door Ralf Schumacher, David Coulthard, Giancarlo Fisichella, Jarno Trulli en Shinji Nakano. Lange tijd stonden Jos en Mika 19e en 20e. Op het allerlaatste moment ging Mika Salo nog een keer uit en perste er een snel rondje uit en zette een 12e tijd neer (1:26.037). Jos stond uiteindelijk 20e met een tijd van 1:27.496.

Ofschoon het bewolkt was is het niet gaan regenen tijdens de warm-up. Na het eerste kwartier was Shinji Nakano de snelste man (!), voor Ralf Schumacher, Hakkinen en Coulthard. Mechanische pech was er voor Jan Magnussen en Ukyo Katayama en Michael Schumacher schoot in een snel rondje van de baan af in de tweede Lesmo en moest zijn pogingen om sneller te gaan opgeven. Het complete overzicht van de tijden is te vinden op onze seizoen pagina.

Onder aanvoering van Damon Hill hielden Britse en andere coureurs en teamleden ter nagedachtenis aan Lady Diana, Prinses van Wales, zaterdag om 12.00 uur een minuut stilte in acht, het moment dat de begrafenisdienst voor haar startte in Westminster Abbey in Londen. Het publiek applaudiseerde toen de minuut startte en applaudiseerde weer toen de minuut eindigde.