Fanclubdag groot succes

Gepubliceerd op 20 januari 2002 door Eric Berendsen

In een bomvol Autotron in Rosmalen heeft vandaag de langverwachte fanclubdag van de Jos Verstappen Fanclub plaatsgevonden.


De eerste fans waren er al heel vroeg

Meer dan 10.000 mensen wisten de weg naar het Autotron te vinden, wat rond Den Bosch tot files van wel 10 kilometer leidde. Op de radio adviseerde de politie om niet langer in de file te staan en huiswaarts te keren. Reeds om half 11 stonden de eerste fans voor de deur en toen de deuren rond 1 uur open gingen was dit aantal al flink gegroeid. Het bleek een voorbode voor een zeer drukke en geslaagde dag.


Meer dan 10.000 fans vonden hun weg naar het autotron

Hoogtepunt waren de 2 interviews van elk meer dan een uur, die Jos in een afgeladen, volle en enthousiaste zaal gaf aan Olav Mol. Daarin werd het afgelopen seizoen besproken, en konden de fans via het ingeleverde formulier of de in de zaal aanwezige Rick Winkelman vragen aan Jos stellen.


Twee lange interviews met Olav Mol stonden op het programma


Op de vraag die natuurlijk op ieders lippen lag: "rij je dit seizoen" antwoordde Jos nogmaals dat hij er van uit gaat op 3 maart voor Arrows aan de start te staan. "Ik ga deze week weer naar de fabriek en heb alle papieren voor de inschrijving, op verzoek van het team, vorige week naar hen gestuurd".


De handtekeningensessies werden weer erg druk bezocht

Naast dit alles gaf Jos ook nog handtekeningsessies, waren de A22 en de driezitter van Arrows te bewonderen en konden de bezoekers op hun gemak rondneuzen in het museum van het Autotron, waar een speciaal voor Jos ingerichte hoek is. Uit de reacties die we van de bezoekers kregen mogen we concluderen dat het ondanks de grote drukte een zeer geslaagde dag was en dat de fans het waarderen dat er speciaal voor hen iets georganiseerd is.


We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag