Fanclubdag ‘Meeting Jos Verstappen’

Gepubliceerd op 17 januari 2002 door John ter Meer

Komende zondag, 20 januari, kunnen de leden van de Jos Verstappen fanclub en Jos zelf elkaar recht in de ogen kijken op de one and only Fanclubdag ‘Meeting Jos Verstappen’ in het Autotron te Rosmalen. Het Autotron is speciaal voor deze gelegenheid geopend van 14.00 tot 18.00 uur. Voor ander publiek is het park niet geopend. We hebben dus het rijk alleen.

De fans hebben in het Autotron toegang tot de centrale hal, waar de activiteiten rond en met Jos zullen plaatsvinden, en het Automuseum. Dit museum is het decor van 115 jaar automobielhistorie. Van de loopfiets via de T-Ford, de Willy’s Jeep en de Opel Olympia tot de Auto van het jaar 2002. Verschillende thema-eilanden maken het overzicht compleet; de fifties, de limousines, de legendarische autoraces en de Nederlandse autogeschiedenis op het thema-eiland ‘Going Dutch’. Ook de techneuten komen aan bod door de verschillende presentaties van diverse bedrijven uit de automotive-industry.

En dan de centrale hal, waar de fans getuige zullen zijn van een waar Jos Verstappen spektakel. Wat is er allemaal te zien, te beleven? Of moeten we zeggen, wat is er niet te beleven? Want dan zijn we eerder klaar met opsommen. En wie zien we allemaal? Naast Jos natuurlijk ook zijn managers Huub Rothengatter en Raymond Vermeulen. En vanzelfsprekend de fanclub en het VIP team van deze site. Maar we zijn er nog niet; er is een groot team van RaceReport, onder meer fotograaf Frits van Eldik, en ook RTL komt met een zware delegatie, waaronder Olav Mol en Rick Winkelman. Enkele Arrows-medewerkers zullen een (bewakend) oogje in het zeil houden.

Het trommel- en netvlies van de Jos Verstappen fan mag ’s avonds gerust aan het infuus. RTL (u weet wel) laat zich nadrukkelijk zien: zo verzorgt deze omroep op grote vidiwalls spectaculaire shots uit het afgelopen seizoen van Jos in de Arrows. Olav Mol heeft namens RTL en RaceReport een zeer uitgebreid interview met Jos op het centrale podium. En tussendoor vinden er verschillende handtekeningensessies plaats met Jos. In principe zal Jos dit doen vanachter een van de merchandise-stands, ook aanwezig in de centrale hal. Verder zijn er nog meer stands te bewonderen, waaronder de stand van Two Feet met de originele Jos Verstappen schoenen en de stand van RaceReport. En verder zijn er nog verschillende Jos- en F1 items te bewonderen, waaronder een aantal megaposters van Jos en de Arrows auto.

Het Autotron is gemakkelijk bereikbaar, zowel met eigen- als met het openbaar vervoer. Kijk voor details op www.autotron.nl
en klik op de button ‘Informatie’. Tot ziens dus op de Fanclubdag ‘Meeting Jos Verstappen’, aanstaande zondag om 14.00 uur in het Autotron te Rosmalen!