Schumacher naar Manchester United?

Gepubliceerd op 09 januari 2002 door John ter Meer

Het moet niet veel gekker worden; Michael Schumacher gaat naar Manchester United, terwijl de aanvoerder van die voetbalclub, David Beckham naar Ferrari gaat. Voor één dag, maar toch...

Twee van de meest bekende sportmensen op deze aardkloot zouden een dag van baan ruilen. Schumacher traint een dag mee met de selectie van Manchester United en David Beckham wurmt zich een dag in de cockpit van Michael's Ferrari. Beckham is overigens niet alleen bekend als begenadigd voetballer, maar ook nog als de man van Victoria (Posh), een van de Spice Girls.

Het idee komt overigens af van belgigant Vodafone dat zowel Manchester als Ferrari sponsort. Men speelt daarmee handig in op de interesses van beide heren, want Beckham is helemaal gek van Ferrari -hij rijdt een Ferrari 360 Modena- en van Schumacher is bekend dat hij een voetballiefhebber is. Daar komt bij dat Ferrari's technisch directeur Ross Brawn een enorme Manchester United fan is, dus die zal ook nog wel gesignaleerd worden op het historische 'Old Trafford', de thuishaven van Manchester.

Schumacher en Beckham ruilen voor één dag van baan. Nu de vrouwen nog. Dát zou pas een stunt zijn van Vodafone!