scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Gerhard Berger was de snelste man van vrijdag. Met een...

Gepubliceerd op 11 oktober 1996 door Jo Vleugels

Gerhard Berger was de snelste man van vrijdag. Met een tijd van 1:42.350 was hij het snelste in de vrijdagmiddag testsessie, gevolgd door Hakkinen en Schumacher. Villeneuve, Hill en Brundle waren vierde, vijfde en zesde. Jos reed maar een paar rondjes en had de zestiende tijd. De ochtendsessie was regenachtig met een snelste tijd van Schumacher. Jos was negentiende met slechts drie gereden rondjes. Kijk naar de Japanse Grand Prix Resultaten voor de stand.

Commentaar van Jos na de sessie: "Ik heb hier wel eerder getest maar nog nooit eerder geraced. Het helpt natuurlijk als je hier eerder bent geweest maar de regen maakte het anders vanochtend. Ik ben nog steeds bezig om de limieten en de rempunten te vinden."

"Het was vandaag niet nodig om alles op alles te zetten maar we hebben nog wel onderstuur waar we vanaf moeten zien te komen. We hadden gepland om eerder uit te rijden maar allereerst ging het sturen erg zwaar en bovendien ging ik over op andere schoenen zodat de pedalen daar nog voor moesten bijgesteld. Eigenlijk stapte ik weer over op mijn oude schoenen en de oude pedaalafstelling."

"Ik hoop toch dat het morgen droog is. Het is echt een fijn circuit, maar het zal veel beter te berijden zijn als het droog is. Ik kijk er echt naar uit."