scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Silly Season Revisited...

Gepubliceerd op 18 november 2001 door Teresa Enneking

Er wordt wat af gespeculeerd rondom de positie van Jos Verstappen bij Arrows. Suggereert het Britse blad Autosport nog dat Jos in verband gebracht wordt met Ferrari (als testcoureur wel te verstaan) omdat hij zo'n goede vriend is van Michael Schumacher en dat de voorkeur van Walkinshaw uitgaat naar Heinz Harald Frentzen en Enrique Bernoldi, de manager van Frentzen zelf zegt geen mogelijkheden te zien bij Arrows.
Ondanks dat de Duitse coureur gezellig een kopje thee gedronken heeft bij Arrows is er gewoon geen plaats voor hem. Ondanks dat Arrows weliswaar interesse getoond heeft in Frentzen, heeft zijn manager de indruk gekregen dat ze niet op zoek zijn naar een nieuwe coureur. Door de intensieve samenwerking met Red Bull lijkt ook de positie van Bernoldi zeker, hoewel dit nog niet door Arrows bevestigd wordt. Frentzen vestigt zijn hoop nu op Prost. Wel heeft de Britse renstal deze week laten weten dat het geen plannen heeft om Jos Verstappen te vervangen. Een woordvoerder van Arrows zegt dat de positie van Jos nooit in het gedrang geweest is door de gesprekken met de Duitse coureur: "We hebben Jos al lang geleden bevestigd".
En dan zijn er nog de problemen bij Lost Boys. Het internetbedrijf moet tien procent van zijn personeel ontslaan om het hoofd boven water te houden en zou niet langer de Formule 1 willen sponsoren; in ieder geval wordt er nu druk over onderhandeld. Ook dit nieuws zou van invloed zijn op het contract van Jos bij Arrows. Toch moet dit los van elkaar gezien worden. Verstappen is in dienst bij Arrows en in zijn slipstream zijn sponsors meegekomen. Lost Boys heeft een afspraak met Arrows, in elk geval nog voor komend jaar…