scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Schumacher snelst, Jos niet tevreden

Gepubliceerd op 29 september 2001 door Dennis Visser

De laatste kans om de Formule 1-wagens nog vóór de kwalificatietraining te verbeteren is voorbij: zojuist is de vrije zaterdagtraining in Indianapolis afgerond.
Michael Schumacher was, ondanks wat kleine problemen, de snelste coureur op de baan. Hij werd op de voet gevolgd door Mika Häkkinen en, verrassend, Nick Heidfeld.




Jos wist voor een groot deel de verloren tijd van gisteren goed te maken door in de twee maal drie kwartier maar liefst 34 ronden af te leggen. Alleen Jaguar-coureur Eddie Irvine reed meer ronden.

Toch bleek Jos na afloop van de training absoluut niet tevreden: "We hebben vanmorgen met een ander chassis gereden dan gisteren, want daar ging het gewoon niet goed mee. Helaas moet ik constateren dat we ook met dit chassis niet goed weten welke kant we op moeten. We zijn bijvoorbeeld met oude banden sneller dan met nieuwe. We gaan zo bespreken wat we tijdens de kwalificatie gaan doen, maar ik weet het nu gewoon even niet", aldus Jos.
Of Jos in de kwalificatietraining desondanks een goede prestatie weet neer te zetten merken we tijdens de kwalificatietraining, tussen 20.00 uur en 21.00 uur Nederlandse tijd.