scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Hallo allemaal, we zijn terug uit Italie waar we de...

Gepubliceerd op 30 september 1996 door

Hallo allemaal, we zijn terug uit Italie waar we de laatste twee weken vakantie hebben gevierd. Gedurende deze tijd heeft Marc van Beelen van het VIP team de site up-to-date gehouden. Dank je wel Marc!

Ofschoon we veel (en dan bedoelen we echt veel!) vragen krijgen over Jos' stoel voor volgend jaar kunnen we hierover nog niets zeggen omdat er simpelweg nog niets zeker is op dit moment. We kunnen wel zeggen dat Jos een van de favorieten is voor een stoel naast Hill bij TWR Arrows maar er zijn ook nog andere opties. Als hierover mededelingen worden gedaan dan zijn wij de eersten die het publiceren.

Een andere bron van speculatie is de motor (Yamaha, Ford, Hart, ...) voor TWR Arrows voor volgend jaar. Hier geldt hetzelfde: Niets is nog zeker dus alles wat je hierover hoort is pure speculatie. TWR Arrows heeft verklaard dat "Een verklaring aangaande TWR Arrows' technische partners zal worden gegeven voor de Japanse Grand Prix over twee weken.". Ook hier geldt weer: Als iets wordt gemeld dan zijn wij de eersten die het publiceren.

Bij de vroege vogels onder onze bezoekers is het misschien opgevallen dat onze site de laatste weken op zondag 's-morgens vroeg enige uren niet bereikbaar was. Onze excuses voor het ongemak, maar we werken aan het probleem, en hopen het snel op te lossen.

Vergeet niet mee te doen aan onze laatste prijsvraag van dit seizoen. Vul het formulier in en maak kans op een Philips autoradio, of één van de twee spellen van MABN Computer Hardware.