scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

RaceReport donderdag weer in de winkel

Gepubliceerd op 18 juli 2001 door Dennis Visser

"Arrows wordt steeds professioneler. Ze willen mij meer steun geven en daar ben ik blij mee!" Jos verstappen heeft het naar zijn zin bij Arrows. Voor wat betreft volgend jaar: Tom Walkinshaw houdt de spanning er nog even in. Op Silverstone zou de motor voor volgend seizoen bekend gemaakt worden, maar de vele journalisten die in afwachting waren van een definitief antwoord kunnen nog tot de volgende Grand Prix speculeren over de naam van de krachtbron. Hoewel het volgens RaceReport zo goed als zeker is dat Arrows volgend jaar met Cosworth-motoren gaat rijden.

De motor is niet het enige waar Jos in Engeland tekst en uitleg over moest geven. Teamgenoot Enrique Bernoldi lijkt zich stilaan onmogelijk te maken binnen het team. De Braziliaan gaf Verstappen tijdens de training een 'brake test' en daar houdt 'Ons Jos' niet van. In niet mis te verstane bewoordingen liet Jos weten niet gediend te zijn van zo'n actie.

Verder kun je lezen dat Arrows sinds Engeland een hoofd-race-engineer heeft. Graham Taylor draagt zorg voor de communicatie tussen de ontwerpers en het raceteam van Arrows. Taylor heeft duidelijke plannen voor volgend seizoen: "Jos moet een paar keer op het podium komen."