scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jos heeft vandaag niet getest op Monza zoals oorspronkelijk wel...

Gepubliceerd op 18 juli 1997 door John ter Meer

Jos heeft vandaag niet getest op Monza zoals oorspronkelijk wel het plan was. Doordat hij nog steeds behoorlijk last heeft van zijn nek leek het beter om deze week nog rust te houden en in België behandeld te worden zodat Jos voor de komende Grand Prix op Hockenheim weer top-fit is. De test op Monza is nu op woensdag en donderdag gehouden en de betrouwbaarheidsproblemen met de motor zijn hier aan de kaak gesteld. Verder zijn er hoge snelheidstesten met lage downforce uitgevoerd als voorbereiding op het snelle Hockenheim. Tot slot is er opnieuw getest met de experimentele Tyrrell 025X als voorbereiding op de aanpassing van de FIA-reglementen voor 1998.

Mika Salo heeft dus als enige rijder getest voor Tyrrell en was gelukkig behoorlijk snel op Monza. Hij reed 61 rondes met de 'gewone' Tyrrell 025 en noteerde een snelste rondetijd van 1:25.8. Op donderdag reed Mika met de Tyrrell 025X, met een smallere ophanging en banden met groeven, en noteerde daarmee in 58 rondes een snelste tijd van 1:30.2.

Het kantoor van de fanclub is vanaf vandaag t/m maandag 4 augustus gesloten. Bestellingen en aanmeldingen kunnen gewoon ingestuurd blijven worden maar worden pas na 3 weken behandeld. De fanclub is wel telefonisch bereikbaar op werkdagen van 19.00 tot 21.00 uur. De winkel is wel normaal geopend.