scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

De Jos Verstappen Fanzone: members only.

Gepubliceerd op 04 juli 2001 door Jo Vleugels

Het zal de meeste van jullie niet zijn ontgaan dat in de knoppenbalk een nieuw item is verschenen en wel de Fanzone. Deze fanzone is alleen toegankelijk voor leden van de fanclub en is bedoeld om een stukje meerwaarde van de site aan de leden te geven. Meerwaarde betekent dus niet dat bestaand nieuws of bestaande items alleen nog daar te zien zijn, maar juist een aantal extra zaken die voor de fans interessant kunnen zijn. De volgende items zijn te vinden in de fanzone:

- Er wordt een volledig archief aangelegd van alle nieuwsbrieven die door de fanclub zijn uitgebracht. Zo kan je deze brieven nog eens op je gemak doorlezen, maar ook bekijken uit de tijd dat je misschien nog geen lid was. Uiteindelijk moeten dus alle brieven tot en met de eerste brief uit 1993 hier te vinden zijn.
- Raymond Vermeulen is de begeleider van Jos tijdens de raceweekeinden. Eén van de speeltjes die Raymond altijd meeneemt is zijn digitale camera waarmee hij regelmatig leuke foto’s schiet achter de schermen. Tijdens de raceweekeinden publiceert hij deze foto’s direct op de fanzone voorzien van zijn commentaar.
- Als lid van de fanclub kun je in de fanzone zelf vragen stellen aan Jos. Deze vragen worden aldaar gepubliceerd en als Jos tijd over heeft kruipt hij zelf achter de computer om een aantal van de gestelde vragen te beantwoorden. De afgelopen dagen heeft Jos diverse vragen beantwoord en hij heeft daar veel plezier in. Uiteraard worden de antwoorden direct op de fanzone gepubliceerd.
- Uit de carrière van Jos zijn van elk jaar de mooiste foto’s geselecteerd en op desktopformaat in de fanzone geplaatst. Daarmee kun je zelf een mooie foto selecteren en als achtergrond op je computer gebruiken.
- De fanclub is momenteel bezig een selectie te maken uit spullen die door de fanclub worden verkocht. Deze selectie zal voor een gunstige prijs alleen via de fanzone te bestellen zijn.

Zoals we reeds meldden is de fanzone dus alleen beschikbaar voor leden van de fanclub. Als je toegang wilt krijgen tot de fanzone dan klik je op de 'Fanzone' button in de knoppenbalk rechtsboven. Daar krijg je een inlogscherm te zien waar je jouw lidmaatschapsnummer en volledige postcode moet invullen. Mocht je problemen hebben met inloggen, controleer dan voor de zekerheid je gegevens met de adressticker op de nieuwsbrief, en zorg er voor dat je browser cookies accepteert.

Ben je nog geen lid, dan kun je jezelf uiteraard via deze site aanmelden. Het lidmaatschap kost slechts Nlg 60,- per jaar en zodra je bent geregistreerd als lid krijg je naast toegang tot de fanzone tevens:
- Het Fanclubmagazine Dutch Devil, wat regelmatig verschijnt.
- Een nieuwsbrief na elke Grand Prix of wanneer er belangrijk nieuws over Jos bekend is.
- Een fanclub badge, sticker en Verstappen pin. - Een Jos Verstappen kaart.
- Korting op Grand Prix reizen van Jos Verstappen Reizen.
- Gratis toegang tot de jaarlijkse fanclubmeeting met Jos.
- Korting op fanclub-artikelen zoals T-shirts, petjes, vlaggen, posters, enz.
- Tevens maak je als fanclublid kans om tijdens een Grand Prix uitgenodigd te worden in de pits! Per Grand Prix wordt er namelijk een fanclublid op het circuit benaderd om een kijkje te nemen in de pitbox bij het Arrows team.

Geïnteresseerd in het lidmaatschap?, klik dan hier voor meer informatie.