scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Prijsvraag Jos Verstappen Reizen

Gepubliceerd op 28 juni 2001 door John ter Meer

Afgelopen weekend was de GP van Europa op de Nurburgring. Jos Verstappen Reizen heeft de Grand Prix met 18 bussen bezocht en het was een groot succes. Omtrent de GP van Europa was ook weer een prijsvraag georganiseerd. De winnaar van deze prijsvraag is geworden Rob Bruins uit Hardenberg. Rob wint een entreekaart voor de GP van Belgie op het circuit van Spa Francorchamps.

Houd onze site in de gaten voor de 2 laatste prijsvragen, voor de GP van Frankrijk en Hongarije. Ook kun je je voorspelling voor de GP van Frankrijk weer doorgeven op de reageersite van Jos Verstappen Reizen. Raad jij als hoeveelste Jos Verstappen a.s. zondag op de startgrid staat, dan maak je kans op een entreekaart voor de GP van Belgie op het circuit van Spa Francorchamps. Geef ook de finishpositie door, want bij meerdere goede antwoorden wordt hier ook naar gekeken. Je kunt meedoen tot 3 uur voor de kwalificatie. Reageren kan alleen via de regaeersite op Jos Verstappen Reizen. Veel succes.

Jos Verstappen Reizen heeft nog een lastminute aanbieding voor de GP van Duitsland, die op 29 juli zal worden verrreden op het circuit van Hockenheim: een driedaagsse campingreis inclusief tribunekaart weekend NU VOOR F. 730,-. Voor de andere lastminute aanbiedingen zie de last-minute site van Jos Verstappen Reizen.

Voor boekingen of meer info kijk je op www.josverstappenreizen.nl of bel je met 0529-469661. Houd ook goed de last-minute site van Jos Verstappen Reizen in de gaten.