scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Hectisch weekend

Gepubliceerd op 25 juni 2001 door Bianca Zoon

Vrijdagavond kwam bij het VIP-team het telefoontje van Raymond uit Duitsland dat Jos bij OrangeArrows had bijgetekend. Het plan om in het weekend de nieuwe site te voorzien van alle puntjes op de i viel vervolgens volledig in het water en kwam toen ook nog in een stroomversnelling terecht. Iemand had namelijk het idee opgevat dat het passend was het geweldige nieuws op de vernieuwde site te presenteren. Dat hebben we geweten. Tot half vijf heeft een aantal vippers zitten buffelen en toen was de nieuwe site online.
Het toeval wilde dat diezelfde zaterdag een artikel over de site in het Rotterdams Dagblad stond. Dit artikel is gemaakt door de GPD en kan opgenomen worden door allerlei lokale nieuwsbladen dus hou je brievenbus in de gaten.
Alhoewel de site nu draait hebben we natuurlijk nog kinderziektes weg te werken. Daarvoor vragen we om jullie geduld. We zijn overspoeld met positieve reacties en dat doet goed. Daar zaten ook kritische kanttekeningen tussen waar we zeker naar luisteren. Alleen zullen we niet op alle mails antwoorden; dat kost meer tijd dan het wegwerken van een paar kinderziektes.
Bezoekers die de eerste paar dagen de site bezochten werden verrast door een trage site. Dit is een fenomeen van tijdelijke aard. Bij een volledig nieuwe site, die op dat moment ook nog eens veel bezoekers trekt, moet de server enorme hoeveelheden data verpompen. Daardoor wordt hij traag. Jullie zullen zien dat die snelheid steeds beter wordt, dus maak je geen zorgen. Een van de uitgangspunten van deze nieuwe site was tenslotte om hem sneller te maken.
Bij het invullen en versturen van de gegevens voor de prijsvraag krijg je geen bevestiging. De gegevens zijn dan wel verstuurd. De uitslag van de prijsvraag zal je hier, op de nieuwspagina vinden.