scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Jos gearriveerd in Montreal

Gepubliceerd op 07 juni 2001 door Verstappen Info Page

Gisterenmiddag is Jos gearriveerd in het schitterende en warme Montreal. Hiervoor vierde Jos nog een korte vakantie met Michael Schumacher en de vrouwen. De dagen werden voornamelijk gevuld met fietsen, vissen en regelmatige bezoekjes aan een fitness-ruimte. Jos had het er prima naar zijn zin.




Na deze korte onderbreking was het vandaag echter al weer werken geblazen. Zoals altijd legde Jos, te voet, samen met zijn engineer Greg Wheeler een verkenningsronde af over het circuit. De weersomstandigheden rond het circuit zijn prima, en de baan ligt er goed en verzorgd bij. Aan de race van vorig jaar bewaart Jos uiteraard goede herinneringen. Tijdens de verkenningsronde grapte hij dan ook tegen Greg Wheeler dat 'een beetje regen' (net als vorig jaar) geen kwaad zou kunnen.



Jos liet weten erg veel zin te hebben in de Grand Prix. De karakteristieken van het circuit bevallen Jos prima. Hoge topsnelheden worden afgewisseld met bochten waarvoor heel laat geremd kan worden. Het is dan ook al duidelijk dat de Grand Prix erg zwaar zal worden voor de remmen.



Na de nodige interviews afgelegd te hebben verliet Jos het circuit, in afwachting van wat de komende dagen gebeuren zal.