scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

VIP team naar Magny Cours

Gepubliceerd op 29 mei 2001 door Verstappen Info Page

Wij (het VIP team) reizen morgen af naar Magny Cours om daar aanstaande donderdag een testdag van dichtbij mee te kunnen maken. Niet alleen ontmoeten we daar Jos en het OrangeArrows team, maar ook staan we oog in oog met vele andere teams, omdat bijna elk team daar deze week test. Vippers Thorsten en Ann Hendriks, die in de UK wonen zullen niet meegaan, maar die krijgen hun portie nog op Silverstone waar ze een keer te gast zullen zijn. Verder is ook het management van Jos, Huub Rothengatter en Raymond Vermeulen, aanwezig. Ook twee winnaars van een eerdere prijsvraag rijden met het VIP team mee.
We hopen wel dat we morgen door kunnen rijden, zonder een belletje te krijgen vanaf het circuit zoals vorig jaar gebeurde. Ter hoogte van Antwerpen werden we toen gebeld dat Jos met hoge snelheid van de baan geschoten was en uit voorzorg een medische check up kreeg. Hij zou niet meer testen, voor ons toen een reden om rechtsomkeer te maken, met pijn in ons hart. Gelukkig mankeerde Jos niets, dat maakte veel goed.
We zijn toen maar gaan karten, waarbij Vipper Edgar Kapp in positieve zin opviel door in elke bocht keurig zijn hand uit te steken.
We gaan ervan uit dat we morgen wel gewoon door kunnen rijden richting Magny Cours om dan donderdag op het circuit (en in de pits) te kunnen zijn. We zullen van deze dag later deze week nog verslag doen op deze nieuwspagina, compleet met origineel fotomateriaal.