scroll
Scroll naar benedenvoor het laatste nieuws

Toekomst Barrichello bewolkt

Gepubliceerd op 02 mei 2001 door Verstappen Info Page

De speculatie over de toekomst van Rubens Barrichello bij Ferrari dikt met de dag aan. Wellicht een gevolg van de 1 april grap eerder dit jaar. Vandaag rapporteert La Reppubblica, een krant uit Rome, dat het contract van de Braziliaan dat aan het einde van dit seizoen afloopt, niet verlengd zal worden. Volgens de krant zijn de huidige favorieten om de plaats van de Braziliaan in te nemen één van de twee Sauber coureurs. Daar is uit op te maken dat de relatie tussen het Zwitserse en het Formule 1 team uit Maranello veel dieper gaat dan voorheen gedacht.
Vooral technisch directeur Ross Brawn zou de Sauber rijders al goed bestudeerd hebben en een duidelijke voorkeur voor Kimi Raikkonen hebben. In ieder geval weet het management van Ferrari met wie ze moeten onderhandelen want de carrière van de jonge Fin wordt door dezelfde firma waargenomen als die van Jenson Button.
In augustus moet Ferrari een besluit nemen of men Barrichello wil houden of dat hij mag vertrekken. Kijk niet vreemd wanneer Rubens naar Toyota vertrekt want eerder dit jaar deed het nieuwste van alle Formule 1 teams hem al een lucratief aanbod, aldus La Reppublica.